| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje nejstarší byla krásná, byla jsem na pooperačním a chodily za mnou sestřičky a vykládaly mi, jak je nádherná, že má obočí jak od kosmetičky. Děsně mě štvalo, že jsem ji ještě neviděla (měla jsem CS a ještě mě museli uvést do um. spánku, protože jsem měla pooperační šok a dusila jsem se, takže jsem ji viděla až ve 3 dnech), prostřední byla taková zvláštní a hned v porodnici se slastně usmívala, máme to i na fotkách. Nejmladší vypadala jak bojovník sumo. Vážila 4955g, měla žloutenku a černé háro, oči zarostlé tukem.
Teď je nejstarší pořád krásná, jen má chudák po manželovi tlustší stehna, ale má nádherné temné obrovské oči, prostřední je po mně netuctová, vypadá trochu exoticky a má úžasně naivní kukuč (taky po mně), nejmladší vybledla, vlasy má špinavý blond, je štíhlá a momentálně krásná. Poslední školkové fotky by se daly použít v reklamě. Ale myslím, že až dospěje, bude tuctovka. Ale bude se umět upravit a nosit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.