Tante,
v M&S mají na hubeňoury
. Určitě jsem to tam zkoušela, protože jsme tam kupovali i košile na manžela...
Já si třeba koupila dvě moc hezké tuniky - trika v Lidlu, jiné než ta klasika, s takovou jako sponou vpředu, jen jak to nosím pořád, tak už je z toho kus hadru, a od té doby tam nic podobného neměli
.
No a kalhoty je prostě boj, tehdy v tom Kiku měli opravdu velký výběr velkých, vyzkoušela jsem asi desatery, zdály se stejné, ale sedly mi jen troje...no a dvoje z toho už jsem prodřela
. Od té doby jsem zase neměla štěstí...Byly to něco jako džíny, ale barevné, zelené, fialové, měli i jiné barvy, ale ne ve velikosti a střihu na mě...
Já už to tu psala, kdysi jsem si v C&A vybrala super kalhoty, moderní (tehdy, nevím, jak teď), široké....a nevěděla, co k tomu jako ten horní kus...a nikdo mi nebyl schopný poradit, ptala jsem se i tady na rodině...a hlášky, že k tomu jde cokoliv, mi byly dost k ničemu, protože nešlo...Nakonec zůstaly kalhoty nenošené ve skříni tak dlouho, až jsem z nich vytlousla
.
Jo a ve čtvrtek jsem vyrabovala Takko...pro holky teda...ale zkoušela jsem i na sebe...kalhoty nechytačka, vše malé, triko mi nesedlo ani jedno), tak jsem odešla s jedním paletkem...ale jaksi stejně nemám, co pod něj
.