Poslední dobou na diskusích o vztazích, o sexu atd narážím na rady, ...anebo si najdi milence, ..našla bych si milence apod...
To zní tak jednoduše, jako vybrat si a zakoupit/objednat si nějakou věc..Aspoň to tady na Rodině tak někdy vyznívá, možná, že jste v tom tak zběhlé či vysoce žádoucí ?!
Ale když nad tím přemýšlím, kdybych byla v situaci, kdy bych si milence potřebovala najít, tak nějak netuším, kde bych ho hledala...
Moc svobodných známých nemám a jsou spíš nepřitažliví pro mne. Jinak v okolí mám víceméně zadané chlapy, jsou také slušní, žádné "nemravné" návrhy od nich nepadají (neb spíš respektují že jsem zadaná a že oni také někoho mají..). Musela bych hledat mezi cizími chlapy a to mě napadá snad jen inzeráty a ojíždět bary (což není moje parketa..). A pokud se s někým už seznámíte, jak si dáváte najevo, že půjde jen a jen o milenecký vztah nebo jste vlastně a neštastně zadaná??
Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by hledal milence - buď byl ve vztahu nebo už nebyl.
Jak byste to dělaly vy nebo máte tolik chlapů tajně v záloze již od dětství a tak to nemusíte řešit a přemýšlet?