Zalezi, kolik a do ceho budes tu kavu mlyt. Nez jsem poridila elektricky mlynek, tak jsem pul roku mlela na Hario, ale s porizenim presovace jsem to rucni mleti vzdala, protoze to uz by byl moc dlouhy proces pripravy jedne kavy. Kdyz jsem si delala jen ranni kavu v moka konvicce, tak mi rucni stacil, namlela jsem si vzdy tak na pet snidani dopredu a uchovavala v te sklenicce z Hario. Ale do presovace je lepsi, kdyz je to namlete opravdu tesne pred pripravou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.