| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje dcera má odmalička umělecké a pedagogické sklony, takže bylo logické, že si vybrala takto zaměřené školy. Nedávno ale přišla s nápadem zkusit vojenskou školu, a to jsem málem dostala infarkt. Vůbec nechápu, kde se to v ní vzalo, spíš tuším, že je ovlivněná vrstevníky, kteří se tam houfně hrnou. Ona si od toho slibuje zejména hodně sportu a chlapecký kolektiv, protože s kluky si rozumí líp než s holkami. Začíná si už obíhat doktory kvůli potvrzení a jde si tvrdohlavě za tím. Upřímně, je pro mě absurdní představa, že právě ona by měla studovat na vojenské škole. Neumím si představit, co by pak dělala, jestli by vůbec na škole vydržela. Nevím, jak na její rozhodnutí reagovat. Zakazovat jí to nebudu, ale podporovat ji v tom taky ne. Kdybych u ní alespoň občas vypozorovala zájem o armádu, o militarismus, ale nikdy nic.
Jak byste reagovali? Řešíte s dětmi výběr jejich školy? Zakázali byste jim nějakou?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.