Samozřejmě nejsem bez chyby, já to o sobě vím. A vnímám chyby i tam, kde je druzí nevidí. To je stav trvalé nespokojenosti. Např. mám pořád pocit, že mám doma bordel. A pak tady čtu diskuse a vidím, že vlastně doma vůbec bordel nemám, případně mě navštíví známá a diví se, že to máme doma tak sterilní. Nebo mám dojem, že neumím pořádně německy/anglicky - a potom slyším mluvit krajany, kteří si myslí, že umí dobře a čumím jak k tomu závěru vůbec došli atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.