| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petardy nemusím,bojím se jich.Nemusí je ani půlka mých psů.Nicméně je to můj problém si je zabezpečit.Je mi líto volně žijících zvířat,které nemá kdo ochránit a uklidnit.Takže bych petardy a podobné pitomosti klidně zrušila.A pokud mě to hodí někdo pod nohy,nebo klukovi pod vozík,tak sem schopný násilí.Ale ještě víc mě vadí letošní hysterie na fb. Výkřiky typu ať mu to urve obličej,střeva a podobně také moc o inteligenci nesvědčí.A jako vrchol hnusu mě přijde dávání fotek urvanejch rukou a pod tím oslavné ody jak je to super a že měl přijít ještě o další části těla.Donutilo mě to zablokovat některé osoby a opustit určité skupiny

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.