Zerat, moc děkuji za rady - zkusím tedy příště studenou troubu a uvidíme
Mám u sebe manžela - čtu mu popis horkovzcuchu a říká že toto přesně máme. Už je to dlouho co jsem vybírala troubu, myslím ale, že toto můj požadavek byl - pravý horkovzduch. Byla dost drahá, tak asi ano.
Příště tedy po hodině těsto znovu promíchat a dát do studené trouby - dám vědět, jak to dopadlo
A ještě se zeptám - když dám do studené trouby, ještě mi tam vánočka vyleze, nebo už ne? Já jen abych věděla, jak se má chovat... A pečeš jak dlouho prosím tě?
Jinak chleba peču jen kváskový a ač ho někdy nechávám kynout fakt fest dlouho, nikdy mi nepřekynul - peču na keramické desce, kolikrát se mi ii přichytí k ošatce, takže po vyklopení si vždy říkám uuuuuuf, to asi nebude dobré - peču přvních 15min na 250st a vždy krásně vyskočí ale