Kudlo, podle mě spravedlivé jen to když se ty děti vypořádají finančně před jakýmkoliv zásahem do domu. Chci rekonstruovat, tak udělám odhad a dle toho odhadu buď sourozence vyplatím a nebo začnu vyplácet...
My jsme se ségrou více méně rozešly právě kvůli tomu, že se nastěhovala do domu k mamce... shrábla všechno, mně nedala nic - jediné co pořád opakovala, že maminka je tam potřebuje - maminka měla v té době 53 let a v domě žila ještě se svými rodiči... takže by se bez asi vůbec neobešla
Takže má dvougenerační domek (o druhou polovinu už stihla ohnout i babičku) a já mám hypotéku na krku až do smrti a ještě poslouchám její hloupé řeči o tom, že už jsme na RD měli jít dle ní dávno
Nepřijde mi to, jak maminka se svou mamkou rozhodly spravedlivé a žel moje maminka celé ty roky jen napláká, jak se jí tam nežije se švagrem dobře... Žel zpátky to vrátit nejde
Sousedka tohle řeší nyní a líbí se mi, jak své dvě děti dělí. Prodává postupně majetky a vše dělí na třetiny a každý dostává třetinu.
Odstěhovala se k dceři do novostavby a stará se jí o ní, dcera žije v zahraničí... Podle mě značka ideál