Delete, my jsme loni koupili asi dvě knížky, které jsou psané velkými tiskacími písmeny (pro genetickou metodu) a jsou tam celkem smysluplné příběhy, nejdřív jenom ze dvouslabičných slov, pak z trojslabičných...to bylo moc fajn...ale je fakt, že syn uměl tiskací písmena všechna ještě před nástupem do školy...slova z nich skládat ještě nedovedl, ale jednotlivá písmenka poznal všechna...jinak slabikář měli loni od Nové školy - Slabikář s kocourem Samem a ten mi přijde super, žádné nesmyslné věty jsem tam nenašla, naopak mě příjemně překvapil.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.