| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tino,

ten, co jsem sem dávala, je také od Nové školy. Ony jsou dvě, mám dojem, že to dělají manželé, že původně dělali spolu a pak si nějak začal každý svou řadu. Mně se líbí obě.

Jo a to první čtení pro genetickou metodu už je v tuhle dobu smysluplné, to jsem psala, že genetickou metodou už touhle dobou děti čtou jednoduché příběhy. Není tam to omezení ve složení slov, jen v délce a i tak už ty děti těch 6 písmen většinou bez problémů zvládají.
U slabik se v tuto dobu začíná s tou zavřenou, takže první třípísmenná jednoslabičná slova, k tomu pětipísmenná slova s tou jednou třípísmennou slabikou na konci, pokud to dětem jde, můžeš už šoupnout tříslabičné slovo s otevřenými slabikami (takže 6 písmen).
Ale to porozumění ještě dost hapruje, takže vymýšlet složitosti a věty, které dospělákovi přijdou rozumné, je někdy fakt zbytečné, protože to dítě nemá šanci to pobrat.

Vím, že to někomu přijde nepochopitelné, ale touhle dobou prvňák, který se učí slabikovat, tak slovo PLES přečíst nedokáže (nebo třeba dokáže, ale rozhodně ne každý), zatímco ten, co se učí genetickou, takové slovo čte už dva měsíce. Za půl roku už tam žádný rozdíl nebude. Ale v tuhle chvíli holt to slabikování moc možností nedává. Leda když se některá slova nahrazují obrázky, s tím už se dá dost pracovat, ale to jsem v moc slabikářích nenašla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.