Ano vozíčkáři, to jsi připomněla, jak jsem dnes kvetla z vozíčkáře v Lidlu. Vím, že za to nemůže, snažila jsem se nedat najevo svojí nevoli, celou dobu jsem ho v duchu omlouvala, ale zlatý kočáry. Ten invalidní vozík byl obrovský, Lidl plný lidi, v uličkách ještě nevybalené zboží a ten pán byl strašně pomalý, několikrát zatarasil celou uličku (z druhé strany byl koš nevybaleného zboží) a dlouze pročítal etikety.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.