Tohle je zcela mimo moje chápání a opravdu jsem se s tím ještě nesetkala, že by se používaly dvě písanky.
S dopisováním toho, co dítě nestihlo ve škole, už jsem se setkala spíš, v omezeném množství a ojedinělých případech to použiju také, třeba právě když se dítě učilo nějaké nové písmenko a nestihlo ani 2 řádky (děti s problémy s pozorností), tak dopsat muselo, pokud nebylo psaní za DÚ. Ale nikdy nešlo o celé stránky a nikdy nebyly domácí úkoly na víc jak 15 minut včetně toho dopsání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.