| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Delete,
u dějepisu je problém, že se podle mne učí už léta tak, že pro děti zajímavý není a nesnaží se (minimálně učebnice, samozřejmě jsou určitě učitelé, kteří to zajímavě učit umí) to pro děti zajímavé udělat. Na prvním stupni je otráví v rámci vlastivědy tak dokonale, že na druhém už prakticky není šance. Syn mi třeba před časem přiznal, že na dějepis si musí sedat do první lavice, protože při něm je ve třídě největší bordel a on by nic neslyšel. Logicky, když nikoho nebaví a není obecně pokládaný za "důležitý" předmět. Syna baví jen proto, že mu ho doma zajímavě podávám já a můžu mu říct věci, které v učebnici nejsou, jinak by na tom byl stejně jako jeho spolužáci.
Mmch., dějepisářce nesl poslední den před Vánoci dárek, protože prý to s nimi má nejtěžší. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.