Přidat odpověď
Kopretinko to byla reakce na Pavlu. Jamoc dobre chapu co se ti odehrava v hlave. Zila jsem v podobnych podminkach. Taky nechci, aby moje deti zily jako ja v detstvi. Taky jsem potrebovala porad pracovat atd. Jenze me z toho probraly deti. Panbuh mi jaksi nadelil deti, ktere by z toho co ty pises asi skoncily nekde na psychiatrii v nemocnici. Ne protoze by byly rozmazlene, ale maji urcite problemy a nefungujou tak jako bezne deti. To treti je porad nemocne. Ma alergii snad na vsechno a je mi zahadou, jak to mam panbuh vyreseny s moji praci. Pac byt samozivitelka tak se asi obesim. Ne z pracovniho nasazeni, ale z nasledku, kdyz bych nemohla kolem deti normalne fungovat.
Jinak se somatizovanim nemoci nejst tak strasne nechtel letos na tabor, ze den pred odjezdem dostal 41 horeckua bylo po tabore.
Navic stres k zivotu patri. Problem je, ze se ma stres odbouravat nejakou prijemnou cinnosti. Coz je problem pac na to nemas cas. A pak se holt v tele hromadi negativni energii a nekam se vrazit musi. Nekomu se rozjede atop, lupenka nekomu zaludecni vredy atd a nekdo ma infarkt.
Předchozí