Přidat odpověď
No, vis, ja nemam ceskou klavesnici, tak mi ty S s hackem a tak moc nejdou. Tahle kamaradka ma sve zvlastnosti, nejen to sislanicko, ale i dalsi prijemne vlastnosti (=jako poucovat lidi bez zajmu o to, jestli poucovani potrebujou).
Pri me letosni navsteve v Praze, kdyz jsme jely 2 damy a nase psitelkyne metrem z navstevy na Proseku, kam sice nebyla pozvana, ale dostavila se, tak mela hlasitou poucnou prednasku o vyhodnosti e-mailu, ktery si (jelikoz je studovana) v lete poridila.
"A psetstavte si, holcinky (=je nam pres 70), ja sem si pozidila mailicek, to nemate tusenicko, jaka vyhodicka je to mit! Jak jednoduchy to je! Ja si ted muzu psat psanicka a dostavat odpovedinky tak mocinko rychle- Staninka mi odpovi hned za mesic! A co ty Eudicko, to si musis... to neni zas tak tezky, urcite bys to zvladla, nebo si nekomu rekni, urcite ti pomuzou... ja ti pak budu psat psanicka a ty mi budes vsecinko psat o detickach... (ja jen doufam, ze ji z mych pritelkyn mou mailovou adresu nikdo neposkytne)" No to si .... (nasledoval dlouhy vyklad, jak si ten mail poridila v mestske knihovne, kam si to chodi jednou za mesic cist a jak studenti zasnou, jak ji to jde. Tot vse za nadsene ucasti celeho vagonu v metru.)
Předchozí