| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Federiko, je to těžké mezi tím balancovat. A. není nějak extra pohybově nadaná, možná by se to poddalo, kdyby měla tréning 3xty tři hodiny týdně, ale to jsme zavrhli, takže má tanec, gymnastiku, zpěv a klavír, všechno až na jeden den jednu hodinu denně, šílené je to hlavně pro mě. Zrovna dneska se mi táááák nechtělo. Jí to baví, ona je v pohodě, akorát já když s sebou ještě musím brát ty dvě mrňata.... tak jsem odrovnaná

a právě taky řeším, zda má smysl, aby dělala tolik pohybových aktivit, když je trochu dřevo, zda místo toho ne raději výtvarku, které má ve škole žalostně málo, nebo se více věnovat tomu zpěvu.... který ji taky baví.... divadlo ~t~
skoro si říkám, že ideál by byla domácí škola, tak by se to asi povedlo časově zvládat ~j~
zas ta radost, když po týdnu silovného tréninku konečně zvládla stojku, hvězdu, provaz...
je to těžké
F. má myslím výhodu, že je nejmladší. A. je nejstarší, výhodu to má v tom, že je ještě snažím, nevýhoda jhe v těch dvou malých ocáscích

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.