Františka85, jo to mě taky točí......protože pro holku by to šlo a pro kluka nemyslitelné......naštěstí jsem po letech stresu snad konečně za vodou....mladší syn může mít XSpánské....má naštěstí jinou kostru.
oříšek je ještě starší syn......co se týká občas kalhot.....ač jsou s manželem stejný typ postavy.....tak syn má o 5cm delší nohy.......takže většina čeká velkou vodu....naposledy jsem sjezdila dvě krajská města a měl na sobě 25kalhot, než jsme 1ks zakoupili....a byli mu dobře......
......většina lidí si zde neuvědomuje, že opravdu nevleze člověk do obchodu a ač to tam mají tak to koupit na puboše prostě nejde....chybí jim 40kg nadváhy, nebo jak to napsat.....a starší ten moc kilo nenabere nikdy.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.