Yuky do 4 let inval.duchod?Co si za ročník tohle slyším poprvé. Já sem 1974, na dysplazii přišli pozdě,takže hanouska,vavrdu,bohužel nepomohlo ani jedno,tudiž od 4- 6 Košus,ruzné trakce a extenze celou dobu jen ležení.Prostě se to tehdy tak léčilo.Později se už dělali operace,ale jen ve velkých fakultkách a tam se každý nedostal.Spádovost byla hnusná věc.Máma se mnou mohla být doma jen rok,pak se musela vrátit do práce a já měla jít do ustavu,naštěstí si mě vzala babička.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.