Přidat odpověď
Nó...
Myšleno asi, že lidé s vlastním hospodářstvím jedí více polévky? Dneska už ale neplatí, že pokud bydlíš na vesnici, tak máš automaticky vlastní zvířectvo.
Jinak ano, myslím, že lidé, kteří mají vlastní hospodářství, přirozeně vaří vývary častěji, protože holt mají dostatek vlastního "masa na polívku".
Já, která sice bydlím na vesnici, ale žádné zvířectvo nemám, takže maso kupuju normálka v obchodě, si většinou koupím už připravené "prsní řízky" atd., takže holt nemám z čeho polívku vařit. Když CHCI vařit polívku, tak si holt musím koupit maso na polívku a pak ji uvařím. Máš-li vlastní hospodářství, tak holt to maso na polívku máš přirozeně + vlastní zeleninu, a neuvařit polívku by byla škoda.
Jinak - já jím polívku fakticky vždycky, když jdu do restaurace na polední menu. Doma polívku většinou nevaříme, resp. když byl malý mimino-batole, tak jo, ale teď třeba 1x za měsíc. Polívky mám ráda, ale koupit za 100 Kč maso na polívku mi není zrovna příjemný, a to nijak hluboko do kapsy nemáme.
Předchozí