Ahojky, patřila jsem mezi ty děťátka, kterým se v kojeneckém věku projevil AE. Dostala jsem ho do vínku od mého tatíka, který měl navíc i astma. Procházela jsem různou léčbou. Různé nevonné a odstrašující koupele, mastičky rozmanitých barev. Nemohli jsme mít na doporučení lékařky ani pejska.
AE jsem měla v loketních jamkách, pod koleny a na stehýnkách. Po 10tém roku mi zmizel ze stehýnek, ale o to víc se mi projevil na rukách. Začala jsem studovat zdravotnickou školu, abych víc pronikla do světa nemocí a zdraví, ale ani to mi vůbec nepomohlo. Tolik tabletek, co jsem se napolikala! a žádný výsledek!
Ve čtvrťáku jsem musela podstoupit operaci zvětšených uzlin na krku, protože můj imunitní systém byl úplně neschopný bojovat s viry a bacily. Všechny záněty byly v uzlinách. Tehdy jsem se začala zajímat o alternativní léčbu. Přítel mě podpořil a našel firmu, která má 100%přírodní extrakty bylin a panenské oleje. Začala jsem užívat 2 jejich výrobky na *pročištění těla a na *posílení organismu. Nevěřila jsem vlastním očím. Už 3. den jsem vykašlávala hnisavé kuličky a po 14dnech mi na UZ řekli, že žádná další operace není nutná. Z nemocnice jsem odcházela s čistými uzlinami. V užívání jsem pokračovala a po 3 měsících i BEZ ATOPICKÉHO EKZÉMU!!!!!!!! V dubnu to bude rok a na rukou, pod koleny, není jediný náznak AE a imunita je naprosto v pořádku. Občas si ty výrobky ještě kupuji, abych tělu dopřála potřebné látky a nebyla nemocná.
Pokud budeš chtít, ráda Ti pošlu svoje foty postupu ekzému a dám kontakt na firmu, kde si to kupuju, dnes už se 40% slevou. karbulka.d@centrum.cz papa Darina
Předchozí