Přijde Vám spravedlivé, aby se při zkouškách na SŠ dávaly body za známky? Sice se mě to netýká, ale přijde mi to velmi nespravedlivé. Nevím, jakou nejvyšší váhu mohou mít body za známky, ale když vezmu v úvahu různé nároky různých škol, tak mi to přijde nesmysl. Jedničkář na jedné škole může být na jiné klidně trojkař. Znalosti dětí se známkou 1 a 2 či mohou být na různých školách stejné či dokonce 2 může mít znalosti lepší než 1. Jak může něco takového vůbec existovat?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.