| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím.
Mí vzácní rodiče přišli s (dalo by se říct návrhem nebo myšlenkou, ovšem to nejde, přišli přímo) s oznámením, že v létě berou moje děti k moři, že zájezd už je zaplacený a že jedou do Itálie, do Caorle. Prosím vás, radši se mě neptejte, co si o tom myslím, zvlášť já se svým postojem k uprhlické krizi......~8~
Říkám si, že za půl roku bude třeba všechno jinak a i oni uznají, že je to hovadina. Máti furt tvrdí, že v "Itálii se ni neděje" ...No hlavně u moře ne, že jo....~8~ Ale no nic, o bezpečnosti jsme mluvit nechtěla, to je na delší debatu.
Nařídili mi (ne poprosili, ale nařídili), ať dětem zajistím do té doby pasy.

Oni to platí, oni se přece na nic neptají. Děti si nadchli dle svého, takže ty se těší. Já se bojím a máminy řeči typu "já nemám peníze abych ti půjčila" a najednou se vytasí se zaplacenou dovolenou za 40.000? No nemá, no. To nic.

I přes obrovskou vlastní nevoli už jen proto, že se mě nikdo na nic neptal, stejně musím jít zařídit dětem pasy. Oni to přece platí.~k~
A já prej nemám bejt taková "zapšklá"~8~
Já potřebuju vědět, kolimk stojí udělání pasu pro 7 a 11 ti leté dítě a co k tomu potřebuju a jak dlouho to trvá.

Debaty o mých pocitech o této mojí problematice bych ráda probrala, ale nějak na to nemám morál. Vy, kdo mě znáte, víte, že to s rodiči nemám jednoduché. Na druhou stranu zas říkám, přece dětem neodepřu dovolenou, když jim sama já nic tak extrasuper speciál zaplatit nemůžu. Ale o mých postojích tu stále řeč není, tak vás prosím jen o to info.
Já už se s tím snad nějak prokoušu.
Díky~;((~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.