Nijak jsem se o to nezasloužila, ale potěšilo mě to moc. Švagrová mi předevčírem porodila vymodlenou neteřinku. Ale má rakovinu (ta švagrová), což je na ho.no, na ho.no, na ho.no.
------------------------ Jinak v úterý nám z nepochopitelného důvodu zmizeli dva kocouři gaučáci. Děti byly v naprosté panice, ale teď se jeden vrátil, tak máme radost a vypadá to, že děti konečně budou v noci spát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.