Přidat odpověď
Tvoje děti sedí zároveň doma bez pohybu a zároveň dělají vše.
- nechodí denně ven v tomto jejich věku, ale stále je čas na sporty jako takové - to jsem řekla jasně.
Jako batolata nechodili ven i měsíc. Ten starší asi i jako větší, dcera jako hodně velká, protože máš tři děti různě od sebe.
- ano, s batolaty jsem nechodila ven, hlavně v zimě ne, ale starší děti chodily do školky a školy - tam si užily pohybu venku dost.
Nesportují, ale denně cvičí a rýsují si svaly.-
- denně cvičí mladší proto, že má skoliózu - tudíž je to nutnost, ničím jiným se to srovnat nedá.
Zároveň se naučili na všech nářadích a dokonce jako jediní ze školy. ( já tedy bydlím na vsi a nedám ani dohromady spolužáky, natož abych měla přehled o tom jestli už vyrostli z bruslí )
- mluvila jsem o tom, že je jediný ze třídy, ne ze školy. A přehled mám, neboť jsem nejednou psala, že to je malá škola, tudíž skutečně přesně vím, kdo lyžuje, plave, bruslí a kdo má a nebo nemá kolo - těch je tedy výrazně více než těch, kdo má lyže. Ze třídy je skutečně jediný, pokud ovšem nepočítáme učitelku.
No - nepočítám s tím, že rodiče budou kecat /že ty děti lyže nemají/, protože se jim na lyže asi nechce.
Předchozí