Já sem díky spádovosti děti do školky dostala. A pokud vím, funguje to u nás pořád stejně. Jediné problémy se týkají doby "provozu školky" Moc se mi líbí, jak tu někdo výše psal, že pokud nechcete "jen hlídání zaplaťte si navíc". Možná to bylo myšleno jinak, ale já sem před lety (když byly mladšímu 3roky), opravdu brala školku jako hlídání dětí po dobu co musím být v práci. A i dneska bych to viděla stejně. Sportování, procházky, nauky a ruční práce jsme dělaly s dětmi po odpoledních v rámci rodiny. A o víkendech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.