to jsem celá já. denně procházím všechna oddělení družiny, abych někde nezapomněla dítě (mám jich víc). včera jsem chtěla jít do školky, venku jsem si naštěstí vzpomněla, že je dítě doma s manželem. v práci už si ze mě dělají legraci. je to částečně povaha, částečně únava, hodně povinností. žít se s tím dá, ale je to náročné - neustále počítám děti, že jsem někoho nezapomněla. neustále přemýšlím, co kdy kde. fungují mi checklisty, papírky. musím si vše psát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.