| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, mezi psychology jsou velké rozdíly, a najít dobrého dětského psychologa není někdy snadné, no koneckonců jako v každé profesi.

Já právě jsme před pár lety potřebovala něco probrat, nešlo o školu ani výchovné potíže a ani to nespadalo do kompetence. Z vícero zdrojů mi byla doporučena jako výborná psycholožka, která dělala tam, vzala nás na konzultaci a upřímně byla jsem hodně překvapená že po "jen" cca půl hodině, dítko velmi přesně a trefně odhadla. Fakt bylo vidět letitá praktička, co to s dětmi umí a "prostě ví". A dala mi i nejužitečnější radu.

A možná bych ve vaší situaci úplně nerezignovala na řešení situace ve třídě, ona ta "vyloučenost" je prostě tím startérem těch problémů a samo to nezmizí.
Možná to zkusit jinudy. Já bych asi tlačila na to, aby někdo s tou třídou odborně pracoval.

Třeba v synové třídě už i s tím jejich "mimoněm" začal někdo trochu kamarádit, říkala učitelka že se to kapku lepší. V každé třídě jsou i nějací "půlmimoni", tam je někdy možné najít pro tyto děti kamarádi. Ale někdy potřebují postrčit, anebo ten vyloučený potřebuje pomoct se dostat ze škatulky "s tímhle se nikdo nekamarádí".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.