Nevím, já neznám nikoho, kdo by chtěl bydlet ve Slatině, prostě tato lokalita má pověst jako jedné z horších lokalit. Hlavně proto, že je to tam samý sklad a je to bydlení mezi sklady. Projížděli jsme Slatinu mnohokrát a když jsem viděla ty novostavby, tak jsem si říkala, že se divím, že to lidi kupují. No ale je to levnější než jinde, tak to prostě berou. Ale určitě tam nešli z nějaké lásky ke Slatině. Šli tam prostě z nouze, že nic je to tam levnější. I když levnější asi taky není správné slovo při těch cenách.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.