Ono se to někdy nezblázní, když se něco neudělá, co není životně nutné. To je pravda. Ale Monty, upřímně řečeno, kdybych měla uklízet jen tehdy, kdy se k tomu nemusím nutit, tak bychom žili ve chlívě. Mně se totiž uklízet nechce nikdy! Dnes jsem uvařila, ačkoliv se mi nechtělo ani trochu, přemáhat jsem se musela hodně moc, protože jsem apatická, umřel nám totiž pejsek Ale udělala jsem to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.