Val, někdo bere vážně všechno :) Takže pak opravdu dokáže vytrhnout jednu část, zhrozit se, být dotčen apod. Já svým humorem setrim, obzvláště tím bleskovým. Bavím sebe samu v hlavě :) Svět je plný korektních... Ale doma a v nejbližším okolí mi nebrání. Nebo v práci. ..ale tam zas to není často přenositelné jinam, aby se korektní nechytali za hlavu a nezneli jako nadřízený na koberecku...oni často lidi nerozumí tomu, ze dělat si z něčeho prdel je způsob zpracování. Ja dokážu vtipně podat i pohřeb svojí maminky. To jsem já. Mně zas nesedí ti áchači nadosmrti vážní; )
Ale pokud vypravis stejným lidem dokola stejný příběh. ..tak už jsi spíš podklad k historce ty sama;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.