zefyr
No ja mela profesionalniho sportovce...nejenze sportoval pres den, sportoval i ve volnem case a vecer hospudky a diskoteky...
kdyz prestal vrcholove, porad mu to zabiralo prevazne volneho casu co mohl travit s rodinou...no nenechal si do niceho mluvit, no. No tak jsem aspon ted stastne vdana
Jinak holky, ja kdyz Tragiku ctu, tak nejak vim o cem mluvi...
Taky jsem manzela nepotrebovala pred a po porodu, a presto manzel prebaloval, krmil, hral si, staral se, rano k ni pravidelne staval nez sel do prace a venoval se ji, abych se mohla vyspat atd..atd..
A to je dost na cestach porad. Presto krasny vztah. Jak muze, tak se ji venuje.
Kdyz jsme nekam chteli jit, klidne jsme vzali malou sebou. Teda..pokud se jednalo o restauraci venku, ci party venku. Normalne se dite vykoupalo, nakrmilo a slo do kocarku. Vecer na cerstem vzduchu krasne spala. Dite s nama vsude jezdilo a letalo. Byla jsem vic na cestach nez ted.
No a kdyz jsem chtela jit sama s nejakou kamaradkou, tak dite bez kojeni ty dve hodiny vydrzelo. Pozdeji nakrmil manzel z lahve...zadny problem.
Ale na tohle musi byt dva. Pokud ma jeden pocit ze je omezovan, a ten druhy na tom nemini nic menit, je to nejlepsi cesta k tomu, aby to manzelstvi prestalo fungovat.