| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rozesmála mě stará Klapzubová v reakci Martiny ~:-D. Znáte to, jak si nahlas řeknete slovo, které normálně používáte, a dumáte, co je to za nesmyslný shluk písmen, případně vám dojde, jak je to vtipné? Tak to teď řeším s Klapzubovou, nějak jsem to jméno dodnes nepoválela potřebně dlouho po jazyku.

Já mám toho muže, co hraje fotal třikrát týdně. Pro zábavu, tzn. žádné víkendové zápasy, jen dvakrát ročně jakési přáteláky. Hrají vždy cca od sedmi do devíti večer. Můj největší koníček je četba, takže ji provozuji s oblibou tehdy, když je muž na fotbale, resp. když rozebírá své sportovní úspěchy potom u piva, což ovšem v pracovní dny není na dlouho. Pořád mi zbývají čtyři dny v týdnu, které bych teoreticky mohla trávit mimo domov, kdybych chtěla. Když jsem chtěla, tak to vždy šlo bez jakýchkoliv řečí. On zas nemá problém s tím, vymyslet dětem program třeba na celý víkend (zrovna teď v lednu jsem byla na víkendovém kurzu kreslení). Poznala jsem ho jako sportovce a jsem ráda, že sportuje pořád, on by bez toho (narozdíl ode mě ~:-D) nemohl být. Dokonce jsem ho viděla onehdá poprvé na ledě (začal letos chodit se starší dcerou) a normálně mě dostalo, jak výborně bruslí, že jsem sama od sebe pronesla, proč přestal s tím hokejem (ještě předtím, než jsme se poznali)...já bych na něj snad chodila koukat jak puberťačka ~:-D.
A ještě, to s tím vlastně souvisí - jsem ráda, že to bude on, který povede holky ke sportu, protože se mnou by to daleko nedotáhly. Já zas hraju na ty nástroje a pokouším se v nich vzbudit lásku k hudbě, takže když o tom uvažuju, máme to pěkně rozděleno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.