Kam - jako holka jsem měla šílený noční můry, hrozně mě to děsilo - a nebylo to nic násilnýho nebo krvavýho - jen jsem se cítila skutečně v zoufalé a bezvýchodné situaci - sen jsem si odžila, pak se vzbudila nad ránem, už neusnula a celý den jsem byla na nic. Občas se to vrátí - ale já jsem se naučila se tzv. včas probudit, sen přerušit a pak zas usnu. A mladší syn začala taky trpět na noční můry - děsí ho a ráno o tom nechce mluvit. Vyprávěla jsem mu o těch mých a o tom, jak jsem se naučila je přerušit. Říkal, že zatím mu to nejde, ale že to bude zkoušet. Tak snad to taky bude fungovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.