Já jsem asi exot, ale já se měla v porodnici vždycky dobře. Celkem mi tam i chutnalo, i když spousta známých si tu samou stěžovaly.
Pětidětná se mnou ležela na pokoji taky. Byla to moc faj ženská. Povídala "jdu takhle na kontrolu a doktor povídá, že vidí skoro hlavičku, tak mě naložili a jsem tady, já nic necejtila" Ale jeden zážitek mám. Při druhém porodu při první vizite ráno pan doktor vtančil do pokoje se širokým "dobré ráááno dámyyy"... a byl to můj spolužák ze základky. Neviděla jsem ho od doby, co jsme spolu honili balon po školních chodbách. Vystrčit na něj svou rozervanou ehm... byl dost zážitek
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.