| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Velmi čerstvé zážitky, zajímavé ani moc ne. Situaci se sestrou, jak tě hledala v koupelně, bych vůbec neregistrovala, nepřišla by mi důležitá, přešla bych to.
Má zkušenost ze dvou nemocnic. Jen samé pozitivní, co se chování personálu týká. Jak doktoři, tak sestry, vždy ochotné, na plno otázek, když jsem se opakovaně ptala, vždy zodpověděli bez mrknutí oka. Ke všem slušné citlivé chování, co jsem vypozorovala. Jídlo v obou nemocnicích srovnatelné, nemocniční průměr.
Televize na pokoji mi chyběla. Překvapilo mě, že nadstandartní pokoje bývají skoro pořád plné. Jsem myslela, že nebudou, když jsou poměrně drahé.
Potěšily mě laktační poradkyně, že jsou schopné dojít na zavolání, denně obcházely oddělení a staraly se o kojící. To jsem ani nevěděla že tak funguje.
Byla jsem velmi ráda, že mě nedali mezi maminky s miminkama, ale pobývala jsem s maminkou, co měla dítě taky v inkubátoru, taky byla po císaři. Maminku s miminkem bych nerozdýchala, ona prý taky ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.