| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kluk se narodil skoro mesic pozdeji, ackoli jsem s triletackou do porodnice jezdila 3 tydny skoro kazdy den a vyzadovala "zasah". Kdyz se konecne narodil, ihned s nim porodni asistentky vybehly ven. Pak ho prinesly, rekly "Tady mas syna". Ja na to celkem groggy (narodil se po treti probdene noci) "Ale ja mam holku, ten neni muj".
Ziraly na cislo na me ruci a na jeho rucicce, pak mi ho vnutily do narouci a septaly si se sikmymi pohledy na mne. Usinala jsem a malem mi spadl na zem, tak mi ho zas vzaly. Kdyz jsem byla po par hodinach vzbuzena, stal u mne doktor.Ptal se, proc jsem tvrdila, ze mam holku. Rekla jsem, ze uz mam tri, ze to je praktictejsi - muze dedit saty a hrazky a tak. Chvili na mne koukal, pak se zeptal, proc jsem nekontaktovala porodnici, ze prechazim. Ze jsem tam chodila kazdy den si v zurnalu nevsiml. Rekl, ze je na klukovi videt, ze to bylo o hodne dlouho - kluk vypadal jako zabaleny do zmuchlaneho papiru na peceni, ten zacinal praskat a loupat se. Podkozni tuk pry vysycha (krome jinych moznych problemu), kdyz se prenasi o par tydnu.

Deti jsem prechazela vsechny o ca 2 tydny, porodni stahy pri porodu samy prestavaly a byly slabe, musela jsem dostavat intravenozne hormony, aby porod uspisily.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.