| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

delete, u nás jde teď o to, že jí budou příští týden vyndavat nosní mandli a dávat nějaké trubičky do uší, takže ji musím udržet zdravou

jinak tento postup nepředpokládám, chci, aby hodila ven i s družinou. Nechci ji ale dávat do družiny každý den, zčásti proto, že ty dva dny, kdy nemají odpoledne školu, se s ní mohu učit když nejmenší spí, což je dost zásadní. Zčásti pak proto, že jejich družina pro mě má smysl jen do tch cca tří, kdy bývají venku. pak už jsou ve třídě a max hopsají na nějaké písničky z MTV apod.,

na druhou stranu škola kroužky moc nenabízí a já řeším, kolik je tak akorát pro přecitlivělého prvňáka, který má za sebou něco gymnastiky a něco baletu a nechce s tím úplně přestat.

ale říkám si, že vyřadit v zájmu školy a školní přípravy a klidu a já nevím čeho ještě kroužky nebude tak úplně správný. A na to se tady tak ptám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.