Přidat odpověď
Pelíšku za běžných okolností se těchto debat neúčastním. Zejména proto, že pravda je dle mého kdesi uprostřed. migranti tu jsou, hromadně je odčarovat nelze, takže leda striktně dělit kdo má a nemá nárok na humanitární azyl a deportovat, více střežit hranice na okraji EU, jakékoli nezákonnosti trestat - ale na druhou stranu házet západné láhve do oken nadace (tuto sobotu), která sbírá obnošené šatstvo a pořvávat u toho "táhni Arabe" je na mě velmi velmi silná káva. Celkově by mě zajímalo, jak ti echt agresivní odpůrci to chtějí řešit, co si představují, že se stane - jestli je jako fyzicky likvidovat nebo co, když tu jsou, další stále přicházejí a aktuálně není šance ty vnější hranice uhlídat (moře, Řecko i Turecko laxní, rady převaděčů na to, aby migranti při zahlédnutí hlídkových člunů své lodě potápěli = dle mezinár. práva je ta loď MUSÍ zachraňovat.... Jestli si jako myslí, že oni se zaleknou demonstrace a přestanou sem mířit - hm, paráda, to chci fakt vidět. Spíš myslím, že je to u těchto agresivních skupin ZÁMINKA pro dělání bince. Teď tohle, za 2 roky zase něco jiného, zas bude někdo jiný na řadě. Nicméně kupa poměrně normálních lidí se na tuhle vějičku nachytá. Jsem zastáncem hledání konstruktivního řešení - ne vítání a rozdávání ledasčeho, ale snahy to vůbec nějak v klidu řešit.
Předchozí