| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rozhodne te neminim odsuzovat. Mame s dcerou naprosto to same. Po rodicich to neni, odkoukane to neni - vsichni jime normalne, vcetne starsiho syna. Jenom ona je takove hade hubene. Drzi se vahove na 3. percentilu od malicka. Uz jsem to tu taky resila. Ted ve dvou letech ma neco pres 10kg, snad 10,2(?) ani presne nevim. Byla asi tyden nemocna, takze hadam zase min. Kdyz prijdeme k doktorce, uz ji ani nedavam proaktivne vazit, jako driv. Smirila jsem se s tim a uz s tim nebojuju. Nabizim jidlo furt, venku imrvere drzim v ruce svacinku a snazim se, aby si alespon parkrat kousla. Taky dokaze po pulhodine vyplivnout rozkousany, ale nespolknuy kus zeleniny nebo ovoce. Neni na sladke. Specialne pro ni kupujeme plnotucne mlecne vyrobky, smetanove jogurty ap. ale stejne od vseho tak akorat olizne lzicku. Jeste stale je trochu kojena - na spani, takze si jeste hyckam nadeji, ze az uplne odstavim, tak se to trochu zlepsi. Ale nijak zvlast tomu neverim. Utesuju se tim, ze je jinak zdrava, inteligentni, sikovna. Vyskove je OK, stale mirne nad prumerem pro svuj vek. Nekolik pediatru nezavisle na sobe mi reklo, ze je nenapada zadna patologie, ktera by se zaroven neprojevila na vzrustu do vysky, takze jsem v klidu.

Jak je na tom se vzrustem do vysky? Co na to lekar? Jake telesne konstituce jsi ty a partner? Patrala jsi v sirsi rodine, zda nekdo to nemel podobne? U nas tvrdi moje matka, ze byla v detstvi prave takova a ze ji cele detstvi strasili souchotinami. Pribrala az v puberte a od te doby ma cely zivot mirnou nadvahu. Tolik k nasim vyhlidkam. ~t~

Jedine reseni podle me je proste zkouset to porad dokola trpelive a uklidnit hlavne sebe. Kdyz nechce nenutit, byt rada za kazde sousto. Oni pri sve drobne konstituci asi nepotrebuji mnoho. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.