přesně tak... vždycky mě fascinovalo, co jen vede lidi k jejich názorům, pokud sama zastávám úplně jiné a tak ráda nahlédnu do myslí jiných lidí a občas jen zírám, jaké dedukce je někdo jiný schopen... málokdy mám na něco vyloženě vyhraněný názor, mám tendence vidět všechno v nejrůznějších úhlech (někdy i v závislosti na denní době, náladě, počasí a jiných "veledůležitých" faktorech) a fascinuje mě, jak jiní lidé dokáží být konzistentní ve svých postojích... tady je to pro mne ideální, protože témata zde probíraná jsou mi obvykle blízká...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.