Sama bývám často. Záměrně. Ja mám kolem sebe kamarády, strašně ráda s nimi mluvím a komunikuji, ale potrebuju si od toho odpočívat a myslet si na něco :) Pokud na me někdo pořád mluví a dožaduje se komunikace, tak je to něco jako mučení; ) Proto po čase rostu z malých batolat a dětí :) A tady se můžu zapojit a odpojit dle svého.
Navíc to občas bývá zajímavé.
Ale obecně mi komunikace na interentu zas tak nevyhovuje. Některé její obvyklosti mi strašně vadí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.