Omlouvám se, pokud se tu toto téma již vyskytuje, nenašla jsem ho. Mám tři děti a potřebuji již větší auto, kam se vejdou tři autosedačky na pásy v autě. Ale nechci sedmimístné. Ty sedačky a prostor nevyužiji a zbytečně by mi to komplikovalo parkování. Radí mi Octávii, ale jsou dost drahé (i ojeté). Sháním ojeté,ale aby se mi hned nerozpadlo a nebyla jsem neustále v servisu. Také jsem slyšela, že není špatný Citroen Berlingo, ale je to Citroen. Nevíte, zda by se nevešli do nějakého Fordu? Nebo jiný typ? Díky za rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.