Pelíšek, jasně....my taky nic neměli....když jsem byla před 17lety na rodičáku cca 1800Kč nebo kolik byl(max. 2000Kč)....a manželovi přestala chodit výplata 1/2 roku.....my šli tam co jsme dostávali dávky a tam jsme se dověděli super věci, že nemáme na NIC nárok, že jsme prodělali celou rekonstrukci bytu a vydali se ze všeho nikoho nezajímalo.....
......ještě štěstí, že mám živnost a živila jsem nás.....pletením pro Praktickou ženu a podobnýma věcma....všechny tři.....
Tak si dáváme bacha, aby se nám to už NIKDY nestalo.
A pak mám ty sousedky co živoří......to je taky super.....celý život makaly.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.