| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pavlo no ale tak vždyť i kambala musela nějak začínat, ne? Nejdříve přece nebylo žádné to doporučení, ne? Takže když to dokázala jednou, dokázala by to i podruhé. Když tehdy za ní chodili neznámí lidé, pro které byla ta "beze jména", chodili by zase noví.

Přece každý je jednou "ten beze jména". Každý to má jednou poprvé, ne? Takže zpočátku za ní také museli chodit lidé, pro které jméno nebylo důležité. To vylučuje to, jak tu někteří tvrdí, že chtějí jen toho "se jménem". I ti co "už mají to jméno", museli jednou začínat a chodili k nim jako klienti lidé, kteří až tak na to "jméno" nebyli.

Ano, můžete namítnout, ale trvalo to dlouho, první rok jsem jedla jen chleba a pila vodu, druhý rok jsem si k tomu chlebu mohla přikoupit ten fuj párek a to jen občas, třetí rok jsem si mohla dát sem tam jogurt a až od čtvrtého roku se to začalo zlepšovat. A první kabelku jsem si koupila po deseti letech své praxe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.