Jinak co se týká materiálů - bylo mi vysvětleno, že z toho levnějšího materiálu by to šlo, ale je to škoda, protože práce se bude platit tak jako tak a navíc ten materiál má mezery ve vzhledu a trvanlivosti. Třeba u studující dcery mi jasně řekl - šlo by to z tohoto, ale až dostuduje a najde si práci, je třeba to předělat. Takže tohle já ale nechci - když - tak rovnou kvalitu. Levnou si můžu koupit sedačku, na tu kašlu - když se rozhlídnu, koupím v bazoši za dvojku dobrou. Ale zuby nejsou sedačka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.