Chodím sem tuhle debatu číst už dlouho, je tu spousta zajímavých článků a odkazů a já fandím i EM a teď ten výsledek soudu mi udělal velikou radost, ovšem o pacifikování všech nejen něco radikálněji proti, ale i opatrných dotazů či okrajových námitek vím už dlouho, takže obvykle neplýtvám energií a nepíšu nic. Akorát dneska jsem si udělala kafe, začetla se a nějak jsem se holt neudržela. Bez obav, dál vás rušit nebudu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.