| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

2x. Jednou jsem měla šéfa, velmi oblíbeného charismatického člověka, který ale nás pár přímých podřízených uměl psychicky dost deptat... Třeba mi večer zadal nějaké náročné vyhodnocení se spoustou výpočtů a variant, že to MUSÍ mít k dispozici ráno v 8:00,ještě mi k tomu sdělil že "holt si přivstaneš nebo to natáhneš do noci". Ráno jsem vyklepaná a nevyspalá s tím šla a k němu a sdělil mi , že na to nemá čas, že na to koukneme příští týden v úterý....Toto v různých variacích často opakoval. Ono to nevypadá dramaticky, ale dost to vyčerpávalo...prostě buzerace bez důvodu, jen cvičně, abychom byly ve střehu. Potřebné práce přitom bylo nad hlavu.
Pak moje podřízená šikanovala svoje tři přímé podřízené(sprosté nadávky, ponižování). Vědělo se tom, ale nebylo jak to prokázat, ty ženy se bály proti ní něco říct. Pak tam jednou byla na brigádě studentka, přišla za mnou s pláčem, že už to nevydrží, Požádala jsem jí, jestli to dosvědčí před danou osobou- souhlasila, jí o nic nešlo.
Tak jsme paní dali vytýkací dopis a posléze ji i propustili.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.