| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nešlo přímo o šikanu, ale o psychicky nevyrovnaného šéfa (mimo jiné alkoholika, který pitím řešil evidentně větší potíže asi se sebevědomím), který dokázal být občas i v pohodě, pak následovala období, kdy se "schovával" (téměř nechodil do práce, nechtěl nic rozhodovat, když se náhodou objevil, tak si představoval hlavně, že s ním vyrazíme na "pracovní oběd" do hospody, kde vyřešíme u sklenky všechny potíže), ale pak byla "aktivní fáze", kdy nadšeně spřádal velké plány, na kterých všichni museli "okamžitě makat", které ovšem měnil po pár dnech ... Mně se jeho výlevy týkaly mnohem míň než jiných lidí, ale šlo o malou firmu, tudíž jsem věděla všechno ... Přestože za příznivějších okolností by mi práce přesně vyhovovala a všichni ostatní ve firmě byli fajn, bylo to nakonec moje nejkratší zaměstnání, po necelý dvou letech jsem dala výpověď a to aniž jsem měla zajištěnou jinou práci, už jsem na to neměla nervy (snažila jsem se teda nejdřív hledat novou práci souběžně, ale většinou to narazilo na problém, že jsem nemohla zaručit okamžitý nástupu, po výpovědi jsem pak práci našla asi za dva týdny, i tak to byly nervy). Fakt nejsem "trpitelský typ" ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.