Mně například bylo řečeno a přečetla jsem si, že mi nesluší švestkové odstíny (tmavé vlasy, porcelánová pleť, oříškové oči hodně do zelena, pihy). Ale mám tu barvu tak ráda a hodí se mi k oblečení! V létě je to prý k opálené pleti (opaluji se do hněda) lepší. Pak se mi taky hodně líbí meruňková,ve stylu sedmdesátých let, ale ta ke mně nejde vůbec. Co vy? Vybíráte podle typu, i když se vám odstín tolik nelíbí, nebo si koupíte barvičku podle chuti? A rozlišujete dle ročního období?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.